Tesztek

Sün – Nagyon állat, de nem pont úgy

A 3M sün kefe sztorija több évtizedre nyúlik vissza. A terméket eredetileg a 3M cég fejlesztette ki. A mérnökök egy olyan eszközt akartak létrehozni, amely képes hatékonyan eltávolítani a szennyeződéseket még a legnehezebben hozzáférhető helyekről is. Számos kísérlet után jöttek rá, hogy a polimer alapú sörték ideálisak erre a célra. A termék sikerét a hihetetlen sokoldalúsága biztosította.

A 3M sün kefe termékcsalád számos változattal rendelkezik, hogy megfeleljen a különböző felhasználási igényeknek. A kisebb, kézi modellek ideálisak a precíz munkákhoz, például fogaskerék tisztításához vagy szűk helyeken történő használatra, de remekül tudják használni az ékszerészek is. A nagyobb méretű változatok durvábban szennyezett felületek tisztítására alkalmasak. Minden modell megkülönböztető jellemzője a tartósság és a hatékonyság.

A sörték anyaga polimer, amely nagyon ellenálló az erős vegyszerekkel szemben, és képes arra, hogy a legnehezebb szennyeződéseket is eltávolítsa anélkül, hogy az alapanyagot károsítaná. A süniket széles körben használják az autóiparban, a gyártásban, a művészeti alkotásokban, és még a fogászati munkákban is.

Mi is ki akartuk próbálni. Gondoltuk valóra váltjuk egy régóta dédelgetett álmunkat és saját sört fogunk gyártani. Már próbálkoztunk ilyesmivel, de sajnos a vékony alu dobozok mindig elpukkantak csiszolás közben.

Ha érdekel, hogy jártunk a sünnel, nézd meg az erről készült videót!

És ha te is csinálnál egy ilyet ajándékba, akkor a sünt is meg tudod rendelni a webshopunkban.

www.csiszolotarcsawebshop.hu

(Sörünk is van, de az nem eladó.)